Obec Písečná
Písečná

Informace o zpracování osobních údajů

Základní a Mateřská škola Písečná je správce osobních údajů a zpracovává osobní údaje dětí, jejich zákonných zástupců a jimi pověřených osob. Zpracovávány jsou údaje uvedené na přihlášce, tzn. jména, adresy, občanství, kontaktní údaje, data narození a rodná čísla. Tyto údaje jsou zpracovávány ve veřejném zájmu a na základě zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) a jsou zpracovávány za účelem vedení školní matriky, seznamů dětí, kroniky školy, knihy úrazů, označování věcí dětí a seznamů oprávněných osob k vyzvedávání dětí. Dále jsou zpracovávány audiovizuální záznamy, které slouží pouze k prezentaci činnosti školy a pro potřeby dětí a jejich zákonných zástupců. Tyto záznamy jsou publikovány na webu školy, školském portálu Pardubického kraje, obecních listech, výstavkách prací ve škole i na veřejnosti. Na základě školského zákona  jsou údaje poskytovány SPC, PPP, Obecní úřad (odbor školství, sociální) a ČŠI.

Každý, jehož osobní údaje jsou zpracovávány, má právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování a může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má  právo kdykoli souhlas odvolat.

Naše instituce nepředává osobní údaje do jiných států a zpracovává osobní údaje pouze v nezbytně nutné míře a má zpracovány vnitřní postupy pro jejich zabezpečení.

Kontaktní údaje správce: ZŠ a MŠ Písečná, okres Ústí nad Orlicí, IČ 75017148, se sídlem Písečná 2, 56170 Písečná, e-mail zspisec@orlice.cz

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Sdružení obcí Orlicko,IČ70951993, se sídlem Masarykovo náměstí 166, 56401 Žamberk, e-mail: info@orlicko.cz

O Písečné

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Svoz odpadu

Svoz odpadů 2020

Aktuální počasí

dnes, pátek 30. 10. 2020
slabý déšť 8 °C 3 °C
sobota 31. 10. slabý déšť 10/9 °C

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 3
DNES: 162
TÝDEN: 766
CELKEM: 402327

Mobilní aplikace

logo mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-downloadapp-store-download

Písečná facebook

Obec Píseřná

Ubytovna facebook

  Ubytovna Písečná

Koupaliště facebook

 koupaliště Písečná

Informace e-mailem

Novinky e-mailem